Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Armoedebeleid Den Haag succesvol

Datum nieuwsfeit: 11-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

2001-09-11: Armoedebeleid Den Haag succesvol

Vier jaar armoedebeleid in Den Haag biedt positieve resultaten. Het college van Burgemeester en Wethouders heeft vandaag - 11 september 2001 - op voorstel van wethouder Pierre Heijnen van Onderwijs, Sociale Zaken, Werkgelegenheidsbevordering en Integratie (OSWI) de Armoedemonitor vastgesteld. Deze Armoedemonitor geeft een terugblik op het Haagse armoedebeleid van de afgelopen jaren en bevat voorstellen om dat beleid het komende jaar voort te zetten.

De armoedebestrijding van de gemeente Den Haag combineert inkomensondersteuning met maatregelen om de werkloosheid onder bijstandsgerechtigden terug te dringen en deelname van bijstandsgerechtigden aan de maatschappij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie