Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 11-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 11-09-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

TIPS NA OPSPORING VERZOCHT

De politie Land van Cuijk heeft maandagavond en dinsdag ruim 30 telefoontjes ontvangen van burgers die reageerden op het programma Opsporing Verzocht. Op dit moment is de politie nog druk bezig deze tips te verwerken en te toetsen op bruikbaarheid. In het pro-gramma was een reconstructie te zien van een gewapende overval gepleegd op maandag 3 september op supermarkt de Aldi in Mill. Hierin was o.a. te zien dat de verdachten gebruik maakten van een Opel Corsa, die in Helmond gestolen bleek te zijn. Deze auto is op 1 sep-tember en 3 september ook gezien bij een supermarkt in Sint Anthonis.

FLITSPAAL IN BRAND GESTOKEN

Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag een flitspaal in brand gestoken. Rond 02.45 uur hoorden getuigen een harde knal en zagen vervolgens dat de kast met came-ra in brand stond. Surveillerende agenten hebben de brand in de kast aan de Molenstraat in Wanroij geblust. De totale schade is nog niet bekend.

ONDER INVLOED

Een 52 jarige man uit Oeffelt is zondagavond bekeurd wegens rijden onder invloed. De man werd gecontroleerd op het Vorstendom in Cuijk. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 5 uren en een proces-verbaal.

DIEFSTAL AUTO

Dinsdagmorgen rond 03.00 uur is in Velp een GMC gestolen. De beige auto, kenteken VF-HG-37, ook bekend onder de naam Hummer, stond geparkeerd bij een woning aan de Gene-raal de Bonsweg. Maandagmiddag probeerden onbekenden een auto te weg te halen die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Zwaanstraat in Cuijk. De eigenaar ontdekte om 17.00 uur dat zijn portier- en contactslot vernield was. Voor zover bekend is er niets uit de auto verdwenen. Uit een andere auto die op hetzelfde parkeerterrein stond verdwenen maandagmiddag enkele losse guldens. Ook van deze auto bleek het portier- en contactslot vernield te zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie