Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kernbezoeken Geldermalsen aan buurgemeente Buurmalsen

Datum nieuwsfeit: 11-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldermalsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldermalsen

Kernbezoek Buurmalsen

Op dinsdag 11 september a.s. is in de serie gemeentelijke kernbezoeken het dorp Buurmalsen aan de beurt. Vanaf 20.00 uur gaan de fractievoorzitters van de verschillende politieke partijen onder leiding van burgemeester mr S.W. van Schaijck de discussie aan over onderwerpen die in of rond Buurmalsen spelen. Dat zal gebeuren in het dorpshuis 'Ons Eigen Gebouw' aan de Groeneweg.

Voorontwerp bestemmingsplan Buitengebied, gemeente Geldermalsen
* Bekendmaking : artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
* Ter inzage : voorontwerp bestemmingsplan Buitengebied met bijbehorende stukken.

* Inzagetermijn : vanaf 6 juli 2001 tot en met 21 september 2001, op werkdagen van 08.30 uur - 12.30 uur en op dinsdag bovendien van 13.30 uur - 17.00 uur.

* Toelichting : het plan heeft betrekking op het gehele grondgebied van de gemeente Geldermalsen met uitzondering van de kernen (Geldermalsen, Meteren, Tricht, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Beesd, Rumpt, Rhenoy, Gellicum en Acquoy). Voor een aantal delen gelden aparte bestemmingsplannen alsmede voor de A15/Betuweroute, de Randweg en de A2, voor zover het tracé binnen de gemeentegrenzen valt. Het plan dient ter vervanging van het vigerend bestemmingsplan "Buitengebied 1984".

* Inspraak : een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk c.q. mondeling zijn/haar reacties inbrengen bij het college van burgemeester en wethouders.

* Inlichtingen : vakbalie Bouwen en Wonen (tel. 0345-586611).
* Datum publicatie : 6 september 2001.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie