Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online studiebegeleiding van start gegaan

Datum nieuwsfeit: 11-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Elektronische studiebegeleiding van start gegaan

Het Nederlands Instituut voor het Bank-, Verzekerings- en Effectenbedrijf (NIBE) biedt sinds een paar dagen studieondersteuning aan via internet. In eerste instantie is de ondersteuning beperkt tot de cursus B-MKB, maar later volgen ook de andere cursussen die het instituut aanbiedt.

Het zogenoemde studienet is een afgeschermde website waarop cursisten, die zijn geabonneerd op de elektronische studieondersteuning, via een inlogcode en een wachtwoord toegang hebben. Voor het studienet zijn twee varianten ontwikkeld; het standaardpakket en het individuele pakket, waarbij vooral de mate van individuele begeleiding verschilt. Zo biedt het standaardpakket ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie