Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Automobiliste onwel op A28 bij Soesterberg

Datum nieuwsfeit: 11-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-09-2001

Politieberichten district Eemland noord, 09.00 uur
Onwel geworden op snelweg

SOESTERBERG Een 30-jarige vrouw uit Amersfoort werd maandagmiddag rond twaalf uur onwel toen zij op de A28 ter hoogte van Soesterberg reed. Zij wist haar auto op de vluchtstrook te parkeren. Voorbijgangers zagen haar langs de weg liggen en waarschuwden ambulance en politie. Zij is voor nader onderzoek naar het UMC gebracht.

Snelheidscontrole

SOEST Op de N235 (Biltseweg) vond maandagmorgen tussen acht en twaalf uur een snelheidscontrole plaats. De toegestane snelheid is hier 80 km per uur. In totaal passeerden 3372 autos de controle waarvan er vijfenveertig te snel reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 129 km per uur.

Onverzekerde snorfiets

BAARN Surveillerende politiemensen zagen op de Kennedylaan een snorfietser rijden die al eerder was aangehouden voor onverzekerd rijden. Ook nu bleek de 20-jarige vrouw uit Baarn niet in het bezit van de juiste papieren. De snorfiets is in beslag genomen en proces verbaal is opnieuw opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie