Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Michael Schumacher niet altijd bevoorrecht

Datum nieuwsfeit: 11-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Jos Verstappen Info Page
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen Info Page

Michael Schumacher niet altijd bevoorrecht

(11 september 2001) Wereldkampioen Michael Schumacher mag dan een zeer bekende persoonlijkheid zijn maar wat de Zwitserse bureaucraten betreft zijn er grenzen.

Momenteel woont Michael met zijn familie in het Franstalige gedeelte van Zwitserland maar hij heeft plannen om naar het Duitstalige gedeelte te verhuizen. Hij vond er een ideale woning aan de Sembacher See in de buurt van de stad Emmen. Het probleem is echter dat er geen openbaar vliegveld in de buurt is. Wel is er een militair vliegveld waar Sauber zo nu en dan aërodynamische tests uitvoert in de buurt. Michael vroeg toestemming om dit vliegveld , gelegen vlakbij zijn nieuwe woning, te mogen gebruiken wanneer hij met zijn persoonlijke jet reist.

Helaas kreeg hij van de plaatselijke overheid geen toestemming omdat het dan te druk zou worden. Ook wil zij geen bepaalde mensen bevoorrechten. En zo wordt onze wereldkampioen weer met beide beentjes op de grond gezet.

©2001 www.verstappen.nl, all rights reserved

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie