Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerkingsakkoord volwassenen- en gemeenschapsonderwijs

Datum nieuwsfeit: 11-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Beste,

Naar aanleiding van de ondertekening, vandaag, van het samenwerkingsakkoord voor het volwassenenonderwijs, tussen de provincie Oost-Vlaanderen en het Gemeenschapsonderwijs, vindt u in bijlage de tekst van de toespraak van de heer P. Steenhaut, voorzitter Gemeenschapsonderwijs. De plechtige ondertekening heeft om 15u plaats in de Hoekzaal van het Provinciehuis in de Gouvernementsstraat 1 te 9000 Gent.

Toespraak door de heer Peter Steenhaut, voorzitter van het Gemeenschapsonderwijs, bij de ondertekening van het protocol tussen de Provincie Oost-Vlaanderen en het Gemeenschapsonderwijs ter bevordering van de samenwerking tussen de scholen voor volwassenenonderwijs.

Dames en heren,
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie