Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 11-09-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 11-09-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 13.15 u) Dinsdag, 11 september 2001

District Kerkrade

Kerkrade; verkeerscontrole
De politie heeft afgelopen maandagmiddag/avond een verkeerscontrole gehouden op de Heerlenersteenweg in Kerkrade. Daarbij werden totaal 25 voertuigbestuurders bekeurd. De geconstateerde overtredingen waren het niet dragen van de autogordels (19 bekeuringen) en het rijden door het rode verkeerslicht (6 bekeuringen).

Kerkrade; winkeldief aangehouden
Afgelopen maandagavond kreeg de politie een melding van winkeldiefstal (diefstal van een schijnwerper en levensmiddelen) in een winkel aan de Carboonstraat. De politie zag de verdachte, een 41-jarige man uit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie