Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo

Datum nieuwsfeit: 11-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 11-09-2001
Mediaberichten 11 september (laatste bericht)

REGIO Snelheidscontroles

REGIO - Bij snelheidscontroles in Belfeld, Roggel en Venlo zijn maandag en dinsdag 402 bekeuringen opgemaakt.

BELFELD Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg Noord zijn maandagmiddag 78 automobilisten bekeurd. 890 voertuigen passeerden het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 91 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

ROGGEL - Bij een snelheidscontrole op de Tramstraat zijn dinsdagmorgen met behulp van de lasergun 8 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VENLO - Bij een snelheidscontrole op de Kaldenkerkerweg zijn dinsdag 316 automobilisten bekeurd. 1450 voertuigen passeerden het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 91 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

SWOLGEN Hennepplanten in maïsveld

SWOLGEN De politie heeft dinsdagmiddag naar aanleiding van een melding in een maïsveld aan de Parallelweg 35 hennepplanten ontdekt. De planten waren oogstrijp en werden in samenwerking met dienst openbare werken van de gemeente gerooid en afgevoerd om gehakseld te worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie