Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gamma Holding verkoopt Hatéma Contract

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gamma Holding N.V.
Zoek soortgelijke berichten
Gamma Holding N.V.

GAMMA HOLDING VERKOOPT HATÉMA CONTRACT B.V.

Gamma Holding verkoopt de in Sittard gevestigde onderneming Hatéma Contract B.V., actief op het gebied van productie en verkoop van tapijt voor de projectmarkt, aan Othetaler Verwaltungs-GmbH (Anker Teppichboden).

Bij Hatéma Contract werken ca. 45 personen. De omzet over 2000 bedroeg ca. EUR 11 miljoen. Hatéma Contract zal op de projectmarkt, als juridisch en economisch zelfstandige werkmaatschappij, vanuit Sittard haar activiteiten voortzetten, met de zelfde klantenkring en dezelfde strategie als voorheen.

Deze transactie vindt plaats in het kader van de eerder door Gamma Holding aangekondigde desinvestering van de sector Interieurproducten. Deze sector is in afwachting daarvan in de jaarrekening 1999 reeds gedeconsolideerd.

Na afronding van bovengenoemde desinvestering maken alleen de ondernemingen Dawes en E & S Home of Color nog deel uit van de sector Interieurproducten. Naar verwachting zullen deze ondernemingen binnenkort worden vervreemd.

Voor meer informatie:
Tel. 0492-570516

Bron : Raad van Bestuur Gamma Holding N.V.
Datum : Helmond, 2001-09-12


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie