Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Etappewedstrijd wielrennen voor eliterenners in Schijndel

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht1ffbb9.gif
Stichting Wielerbelang Schijndel
STER ELEKTROTOER
Mijne Heren,

Van 12 tot en met 16 september wordt de Ster Elektrotoer verreden, een etappewedstrijd voor eliterenners. Aan deze etappewedstrijd doen renners mee uit 20 verschillende landen en daarbij zijn verschillende toprenners. Het exacte deelnemersveld is nog niet bekend, maar we kunnen U wel melden, dat ondertussen al contracten zijn gesloten met ploegen als Fassa Bortolo, BigMat, Mapei, BankgiroLoterij, Rabobank, Axa, Collstrop, Nurnberger en alle Nederlandse elite-ploegen.

De wielerliefhebbers worden met een internetsite op de hoogte gehouden van het nieuws over de Ster Elektrotoer. Deze site publiceert niet alleen het volledige deelnemersveld, maar zal tijdens de wedstrijd ook dagelijks ververst worden met de volledige uitslagen en klassementen. Nu vindt U er al een uitgebreid overzicht van de historie met verhalen, uitslagen en foto's. Ook de volledige en gedetailleerde route van deze vijfdaagse is te vinden op deze officiele site van de Ster Elektrotoer. Kortom, een must voor de wielerliefhebber en zeker voor de supporters die hun favoriet tijdens deze etappewedstrijd willen volgen.

We verzoeken U daarom vriendelijk om deze site op te nemen in de links van Uw site.

Het adres van de officiele site van de Ster Elektrotoer is: www.sterelektrotoer.nl

Bij voorbaat dank voor Uw medewerking.

Met vriendelijke groet,


Organisatie Ster Elektrotoer,

Stichting Wielerbelang Schijndel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie