Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goede beoordeling van Cotan voor Toelatingstoets

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Cito

Goede beoordeling van Cotan voor Toelatingstoets

Persbericht 12 september

De Commissie Testaangelegenheden Nederland (Cotan) van het Nederlands Instituut van Psychologen heeft onlangs de Toelatingstoets voor leerwegondersteunend onderwijs en praktijkonderwijs beoordeeld. De Toelatingstoets heeft deze beoordeling glansrijk doorstaan en is door de Cotan positief beoordeeld. Naar het oordeel van de Cotan zijn de toetsen gebaseerd op uitgebreid en kwalitatief hoogstaand vooronderzoek.
De Toelatingstoets maakt deel uit van het Volg- en adviessysteem voor de eerste fase van het voortgezet onderwijs van de Citogroep.

Vmbo-scholen die leerwegondersteunend onderwijs en praktijkonderwijs aanbieden ontvangen daarvoor extra subsidie. Dit soort onderwijs ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie