Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Marwijk: 'Ons hoofd stond er niet naar'

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Feyenoord
Zoek soortgelijke berichten
Feyenoord


12-09-2001 | 11:51
'ONS HOOFD STOND ER NIET NAAR'
Ook Bert van Marwijk is het volledig eens met de beslissing van het niet doorgaan van het Champions League-programma vanavond. 'Mijn hoofd stond er gister al niet meer naar en van de jongens evenmin', aldus de trainer van Feyenoord. 'We zouden gisteren aan het einde van de middag naar een band kijken van de laatste wedstrijd van Bayern en dat had ik al geskipt. Bij zo'n ramp en zoveel menselijk leed kun je je niet concentreren'.

Bert van Marwijk vindt het wel een beetje vreemd dat een organisatie als de UEFA pas zo laat beslissingen neemt. 'Eigenlijk had men alle wedstrijden van dinsdag al van het programma moeten halen. Aan de andere kant realiseer ik me dat het voor iedereen heel onwezenlijk is wat er is gebeurd', aldus Van Marwijk.

'Pas nu wordt de omvang van de ramp in Amerika en met name het menselijke drama compleet. In de eerste uren is iedereen verdoofd. Er was gisteravond in het hotel in Kijkduin ook nauwelijks telefoonverkeer. Iedereen zat aan de televisie gekluisterd.

Er is over voetbal geen woord gesproken en dat gebeurt vandaag evenmin. Vandaar dat we - zodra we vanmiddag in Rotterdam zijn - onmiddellijk naar huis gaan'.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie