Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging persreis Auvergne

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 05 SEPTEMBER 2001

Uitnodiging persreis Auvergne

Namens het Comité Régional du Tourisme van Auvergne nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan de departementen Cantal en Puy de Dôme in de regio Auvergne.

De Auvergne kenmerkt zich door een adembenemend mooie natuur, beschermd door haar twee Nationale Parken, en de aanwezigheid van een serie zeer indrukwekkende vulkanen, waarvan de Puy de Dôme de bekendste is. Het is een gebied dat nog niet door veel toeristen bezocht wordt en daarom ideaal voor diegenen die van rust, ruimte en natuur houden.

Om nu zelf de schoonheid van deze nog redelijk onbekende streek te ontdekken, nodigt Maison de la France u uit van 12 t/m 15 september voor een 4-daagse persreis waarin de lange afstandswandelingen, Les Grandes Randonnées, centraal staan. Enige sportiviteit is dus vereist!

Er is nog slechts één plek beschikbaar, dus laat snel weten of u interesse heeft in deelname! Bel nu naar: 020 - 53 53 012 of stuur een e-mail naar: (pers@fransverkeersbureau.nl). Hier kunt u uiteraard ook terecht voor meer informatie over de inhoud van het programma.

Floortje Meinen
Maison de la France
Prinsengracht 670
1017 KX Amsterdam

Direct telefoonnummer: 020 - 53 53 012
Fax: 020 - 620 33 39

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie