Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft Visio Enterprise Network Tools nu beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Microsoft Visio Enterprise Network Tools nu beschikbaar Inclusief jaarabonnement op Visio Network Center, zowel afzonderlijk verkrijgbaar als gebundeld met Visio 2002 Schiphol-Rijk,12 september 2001 - De Microsoft Visio Enterprise Network Tools zijn vanaf heden verkrijgbaar. De uitgebreide tools voor het ontwerpen van netwerkdiagrammen die beschikbaar waren in de Visio 2000 Enterprise Edition, komen nu als de Microsoft Visio Enterprise Network Tools op de markt en vormen een add-on ('invoegtoepassing') voor Visio Professional 2002. Zij voorzien ICT-professionals van mogelijkheden om geavanceerde netwerkdiagrammen en documentatie van ICT-infrastructuren te maken. Met de tools krijgen gebruikers tevens de beschikking over geavanceerde functies voor onder meer ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie