Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ton Frinking(CDA): Terrorismebestrijding serieuzer aanpakken

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Ton Frinking: Terrorismebestrijding serieuzer aanpakken

Volgens Ton Frinking, oud-staatssecretaris van defensie en oud-voorzitter van de NAVO-Assemblee leert het afgrijselijke drama in de Verenigde Staten dat de internationale terrorismebestrijding veel serieuzer moet worden aangepakt. "De samenwerking tussen de lidstaten van de EU onderling en die met de Verenigde Staten moet veel hechter worden. We moeten af van het eilanddenken, er wordt in deze te veel waarde gehecht aan de eigen soevereiniteit. Terrorismebestrijding overschrijdt de landsgrenzen," aldus de CDA'er.

Frinking noemt de mega-actie van de terroristen "hartverscheurend en mensonterend" "We moeten nu inhoud geven aan onze solidariteit met de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie