Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dalfsen regelt muziekonderwijs met De Muzerie te Zwolle

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Dalfsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Dalfsen

11-09-2001

MUZIEKONDERWIJS IN DE GEMEENTE DALFSEN

Voor het muziekonderwijs voor de inwoners van de gemeente Dalfsen is een regeling getroffen met De Muzerie te Zwolle. De Muzerie is een rijkserkend centrum voor kunsteducatie. Alle activiteiten binnen De Muzerie worden verzorgd door professionele docenten die vaak ook zelf kunstenaar of uitvoerend musicus zijn. Het hoofdgebouw is gevestigd in de Zwolse binnenstad, maar in de gemeenten die een overeenkomst met De Muzerie hebben afgesloten, worden de lessen ook in leslokalen in de afzonderlijke gemeenten gegeven.
Het lesgebouw voor muziekonderwijs in Nieuwleusen is met ingang van 1 september 2001 gevestigd in het verenigingsgebouw van de muziekvereniging Crescendo Excelsior aan de Burg. Backxlaan. De leslokalen in Dalfsen zijn gevestigd in het gebouw "De Vier Gezichten" van de muziekvereniging Excelsior aan de Emmastraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie