Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verspreiding officiële Infogids van gemeente Ede 2001-2002

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Nieuwe infogids gemeente Ede ontvangen?

Vandaag is, tegelijk met het nieuwsblad Ede Stad, de officiële Infogids van de gemeente Ede 2001-2002 verspreid. Wanneer uw brievenbus voorzien is van een JA/NEE of een NEE/NEE sticker, dan heeft u de gids niet gekregen.

De gids wordt door de Barneveldse Drukkerij en Uitgeverij (BDU) uitgegeven en verspreid. De gemeente is verantwoordelijk voor de redactionele gemeentelijke gegevens (alles met een grijze balk) en de BDU voor de rest. De adverteerders maken het mogelijk dat de gids gratis bij u bezorgd kan worden.

Gedragscode
Omdat de infogids veel advertenties bevat, volgt de BDU de regel: Alles wat geen krant is, wordt niet bezorgd op adressen waar een JA/NEE of NEE/NEE sticker op de brievenbus is geplakt. Dit alles heeft te maken met de Code Verspreiding Ongeadresseerd Reclamedrukwerk (reclamedrukwerk-bevattende informatie mag niet in een brievenbus met een sticker).

Gids aanvragen
Wilt u toch in bezit komen van de Gemeentelijke Infogids, dan kunt u deze verkrijgen in het Gemeentelijk Infocentrum, Raadhuisplein 2 in Ede, geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur of telefonisch aanvragen, tel. (0318) 68 02 10.Ede, 12 september 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie