Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-09-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.30 uur
Parkeercontrole

ZEIST Vanaf eind september zal de wijkpolitie in Zeist, Huis ter Heide, Den Dolder en Austerlitz gaan optreden tegen geparkeerde caravans, campers, aanhangwagens en wrakken. De komende weken hebben inwoners tijd om hun caravans of ondeugdelijke voertuigen van straat en parkeerplaatsen te verwijderen. Zij kunnen geparkeerd worden op eigen oprit of naar de winterstalling gebracht worden. Eind september zal de politie met betrekking tot de genoemde voertuigen maatregelen nemen die tot een bekeuring kunnen leiden. Indien het om wrakken gaat, of de eigenaar niet duidelijk is, zal de aanhanger weggesleept en in beslag genomen worden.

In de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Zeist staat dat het niet is toegestaan om genoemde voertuigen langer dan zeven achtereenvolgende dagen te parkeren op een door de burgemeester en wethouder aangewezen weg in de gemeente Zeist. Dit in verband met de vaak toch al schaarse parkeerruimte. Parkeer daarom uw caravan of aanhanger op eigen oprit of breng hem naar de stalling.

Ongeval letsel

BUNNIK Dinsdagmiddag omstreeks vier uur heeft op de Sportlaan een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenautos, waarbij de bestuurders van beide autos gewond zijn geraakt.

Een 82-jarige inwoonster van Bunnik reed over de Sportlaan en kon niet op tijd remmen zodat zij op haar voorgangster, een 28-jarige vrouw en eveneens afkomstig van Bunnik, botste. De 82-jarige vrouw had niet in de gaten dat de 28-jarige automobiliste voor haar moest stoppen voor een tractor die bezig was met wegwerkzaamheden en overstak van de rechter naar de linker berm.

De 28-jarige liep bij het ongeval nek- en rugklachten en de 82-jarige vrouw pijn in de borst. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie