Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederland 2 blijft calamiteitenzender een dag na aanslag VS

Datum nieuwsfeit: 12-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Omroep Stichting (NOS)
Zoek soortgelijke berichten
NOS


12-09-01
Nederland 2 blijft in ieder geval tot 24.00 uur calamiteitenzender. De berichtgeving over de ramp in de VS wordt verzorgd door de gezamenlijke actualiteitenrubrieken en NOS Actueel, ieder uur afgewisseld door het journaal. Nederland 1 en 3 gaan vandaag in grote lijnen terug naar de reguliere planning. Wel zullen de geplande journaals op deze zenders langer zijn dan gebruikelijk. Het 20.00 uur journaal op Nederland 1 wordt 45 minuten lang, het journaal van 22.00 uur duurt 30 minuten, het aansluitend sportjournaal ongeveer 20 minuten.

Er is vandaag geen Champions League voetbal. Uiteraard vervalt daarom ook de geplande wedstrijd Feyenoord - Bayern München op Nederland 2. De gisteren gespeelde wedstrijd Roda JC-Fylkir wordt vanmiddag wel uitgezonden. Echter niet op Nederland 2, zoals eerder gemeld, maar op Nederland 1. Het verslag van deze wedstrijd begint om 13.42 uur. Het Radio 1 Journaal blijft ook tot 24.00 uur onafgebroken uitzenden over de gebeurtenissen in de VS. Radio 2 en Radio 3 gaan terug naar de reguliere programmering.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie