Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom, Utrecht

Datum nieuwsfeit: 13-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-09-2001

Politieberichten district Lekstroom, 08.55 uur
Automobilist over zijn toeren

NIEUWEGEIN Tijdens de surveillance zagen agenten een automobilist over de Zuidstedeweg rijden zonder gordel. Op de AC Verhoefweg gaven de agenten hem een volgteken en hielden hem staande op de Richterslaan.

De man, 22 jaar uit Utrecht, werkte in eerste instantie goed mee en overhandigde zijn rijbewijs en kentekenbewijs. Tijdens het uitschrijven van de bekeuring echter gooide hij een aansteker op de weg. Hierop vroegen de agenten hem om de aansteker van de weg te halen. Anders kon hij voor dit gedrag ook een bekeuring krijgen. De man raakte hierdoor over zijn toeren en gooide zijn portier open. Deze kwam tegen de knie een van de agenten aan. De Utrechter schreeuwde dat de agenten zijn papieren mochten houden en reed met hoge snelheid terug richting de AC Verhoefweg. De agenten volgden hem. Bij de Sweelincklaan stopte de man midden op de weg. Hij liep richting de agenten en vroeg netjes zijn papieren terug. Na het uitschrijven van de bekeuring kreeg de man zijn papieren terug en reed verder in de richting van Utrecht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie