Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DLV zoekt glastuinbouwbedrijven voor Duurzame Energiescan

Datum nieuwsfeit: 13-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: DLV-Adviesgroep
Zoek soortgelijke berichten
DLV-Adviesgroep


DLV zoekt geïnteresseerden voor Duurzame Energiescan

Voor een subsidieproject over Duurzame Energie (DE) is DLV Adviesgroep nv op zoek naar 25 glastuinbouwbedrijven die geïnteresseerd zijn in een DE-scan. De DE-scan is een onderdeel van een groot communicatieproject over Duurzame Energie dat begin volgend jaar gaat draaien.

Tijdens een DE-scan wordt uw bedrijf doorgelicht op mogelijkheden voor toepassing van duurzame energieopties zoals warmte- en koudeopslag, warmtepompen, biomassa en windenergie. Daarnaast geeft de DE-scan inzicht in de financiële en juridische gevolgen (kansen en knelpunten) van deze opties.

Duurzame energie heeft als voordeel dat dit een goede energie (milieu) prestatie oplevert voor uw bedrijf en goed scoort voor het Besluit Glastuinbouw.

Daarnaast wordt de DE-scan in het kader van dit project voor 90% gesubsidieerd! De DE-scan kost circa 2500,-, inclusief eigen bijdrage van 250,-. De resultaten van deze 25 DE-scans zullen vervolgens breed gecommuniceerd worden via vakbladen, lezingen, etc.

Heeft u interesse in een Duurzame Energiescan, neem dan voor 1 oktober contact op met mevr.K. Meijers.

Mail naar mevr. K. Meijers
of bel: 06-26518659

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie