Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 13-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 13-09-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

JEUGDIGE INBREKER OVERLOPEN

De politie heeft woensdagmiddag een 14 jarige jongen uit Sint Anthonis aangehouden op verdenking van inbraak in een woning. Een bewoonster van een woning aan de Randweg in Sint Anthonis trof bij thuiskomst de jongen in haar woning aan. Zij hield hem vast en belde de politie. De verdachte is inverzekering gesteld.

HEROINE AANGETROFFEN

Tijdens een controle op de A73 controleerde de douane woensdagavond een auto met twee inzittenden die ongeveer 400 gram heroine bij zich bleken te hebben. De mannen, 25 en 30 jaar oud, afkomstig uit Den Haag zijn aangehouden en overgedragen aan de politie. Tijdens het ingestelde onderzoek bleek een van hen illegaal in Nederland te verblijven. Beide man-nen zijn inverzekering gesteld. De controle is woensdag gehouden door douane, politie Land van Cuijk, KLPD, Algemene Inspectiedienst en Rijksverkeersinspectie en was o.a. gericht op het vervoer van afvalstoffen, accijnswetgeving en wegenverkeerswetgeving. In totaal zijn op twee parkeerplaatsen aan de A73 160 voertuigen gecontroleerd. Er is 16 maal proces-verbaal opgemaakt terzake ver-schillende overtredingen waaronder eerder genoemde overtreding van de Opiumwet.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de A73 onder Vierlingsbeek zijn woensdagavond rond 19.00 uur twee personen gewond geraakt. Getuigen zagen dat een auto voor hen plotseling begon te slingeren, in de berm over de kop sloeg en in de sloot tot stilstand kwam. De 76 jarige be-stuurder en zijn 65 jarige vrouw, afkomstig uit Nijmegen, zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Venraij gebracht. De man heeft vermoedelijk een wegenkaart gepakt waarna hij de macht over het stuur verloor. De auto, twee weken oud, is rondom zwaar beschadigd.

ONGEVAL MET MOTOR

Een 22 jarige inwoner van Grave is woensdagavond met zijn motor gevallen op de Provinci-aleweg in Grave. De motor bleek niet verzekerd te zijn. De man werd gevraagd mee te wer-ken aan een blaasproef waarop hij zijn motor startte en probeerde weg te rijden. Hierop is hij aangehouden en naar het bureau gebracht. Daar bleek dat hij niet onder invloed van alcohol was. Hij krijgt proces-verbaal omdat hij niet verzekerd was en geen kentekenplaat en ver-lichting op de motor had. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld.

INBRAAK IN KINDERBOERDERIJ

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een kinderboerderij aan de Galberg in Cuijk. Het hekwerk rondom de boerderij bleek kapot geknipt te zijn waarna een deur is geforceerd. Uit het pand verdween een radio. De totale schade is nog onbekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie