Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Zuid-Oost 2e persbericht

Datum nieuwsfeit: 13-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 13-09-2001
2e Persbericht van donderdag 13 september 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Hennepkwekerij opgerold
Donderdagmorgen om 10.15 uur is in een loods achter een woning aan de Pastoriestraat een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. De aanleiding was een informatie. Er stonden 618 planten, die vernietigd zijn. Verder zijn 33 lampen, 10 ventilatoren, 30 transformatoren, 3 afzuigers en 4 koolstoffilters in beslag genomen. De bewoner was niet aanwezig. Hij moet nog gehoord worden.

Geldrop: Aanhanger gestolen
Woensdag tussen 19.00 en 19.15 uur is vanaf een parkeerterrein aan de Laan van Tolkien een lichtgrijze aanhanger gestolen. De eenassige aanhanger stond gekoppeld aan een personenauto.

Valkenswaard: Steenzaagmachine weg
Tussen woensdag 12.00 uur en donderdag 7.30 uur is vanaf een bouwterrein aan De Hofnar een steenzaagmachine gestolen. Het bouwterrein is afgesloten en het is niet duidelijke hoe het apparaat is weggenomen. De waarde is fl. 6.000,=. De zaagmachine is eigendom van een dakdekkersbedrijf uit Best.

Veldhoven: Zakkenrollerij
Een 63-jarige Veldhovense vrouw is donderdag tussen 15.15 en 16.00 uur het slachtoffer geworden van een zakkenroller. De vrouw deed boodschappen in een supermarkt aan de Pleintjes. Zij had haar portemonnee met pasjes en ruim fl. 60,= in haar tas. Bij de kassa bleek de portemonnee uit de tas verdwenen te zijn.

Weebosch: Snelheidscontrole
Vandaag tussen 16.00 uur en 19.00 uur is er op de Weebosch een snelheidscontrole gehouden. 90 van de 428 gecontroleerde bestuurders reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 91 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie