Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AESOR sportwedstrijden in Belgische Eupen

Datum nieuwsfeit: 13-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van DefensieNieuwsberichten

AESOR sportwedstrijden in Eupen (B)

13-09-2001

In Eupen (België) vinden vanaf vandaag (13 september) tot en met zondag 16 september sportwedstrijden van de Association Européenne des Sous-Officiers de Réserve (AESOR) plaats. Bij de AESOR sportwedstrijden gaan reservisten uit verschillende landen de strijd met elkaar aan op een aantal onderdelen zoals schieten, handgranaatwerpen, zwemmen, hindernisbaan en roeien.

De organisatie van het jaarlijkse sportevenement is in handen van AESOR, een samenwerkingsverband van reservistenverenigingen uit Nederland, Frankrijk, België, Zwitserland, Italië, Duisland en Oostenrijk. Mogelijk wordt het verband binnenkort uitgebreid met Spanje. De Nederlandse Vereniging van Reservemilitairen (AVRM) is bij AESOR aangesloten. Dit jaar is België voorzitter van AESOR en tevens gastland van de sportwedstrijden. Om tijdens het sportevenement zo goed mogelijk voor de dag te komen heeft de Nederlandse deelnemende ploeg in de afgelopen maanden een aantal trainingsstages belegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie