Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontvangst vrijwilligers Gemeente Laren uitgesteld

Datum nieuwsfeit: 13-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Laren
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Laren


Persberichten

Laren, 12 september 2001

Ontvangst vrijwilligers Gemeente Laren uitgesteld i.v.m. terroristische aanslag in de USA
Ook opening foto-expositie gaat niet door

Na de terroristische aanslagen in de Verenigde Staten gisteren, heeft het college van b en w van de Gemeente Laren besloten de geplande ontvangst van vrijwilligers van donderdag 13 september a.s. uit te stellen. De ontvangst zal op een nader vast te stellen tijdstip in één van de komende maanden alsnog worden gehouden. Het college acht het onder de omstandigheden niet gepast deze week feest te vieren.

Burgemeester en wethouders van Laren gaan ervan uit dat de genodigden begrip kunnen opbrengen voor het uitstel, daar niet alleen talloze inwoners van de VS persoonlijk getroffen zijn door verlies van familie en bekenden, maar ook in Nederland gevoelens van ongeloof en shock overheersen. Onder deze omstandigheden zou er een zware domper gezet worden op de feestelijke bijeenkomst, die de Larense vrijwilligers zozeer verdiend hebben.
In overleg met de vrijwilligersorganisaties zal een nieuwe datum vastgesteld worden om de vrijwilligersontvangst te houden.

De feestelijke opening van de foto-expositie over het vrijwilligerswerk in AZ Crailo, die zou hebben plaatsgevonden tijdens de vrijwilligersontvangst, gaat niet door.
De expositie is overigens wel te bezichtigen in het gemeentehuis, tijdens openingstijden en 's middags tussen 13.30 en 16.00 uur. De expositie duurt tot 2 november a.s.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie