Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kinderopvang tussen ontspoorde jongeren en GGZ in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 13-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


STADSDEELCOLLEGE WIL KINDEROPVANG TUSSEN PSYCHIATRISCHE PATIËNTEN EN ONTSPOORDE JONGEREN IN VOORMALIG SCHIPPERSINTERNAAT.

Amsterdam 13 september 2001. Het Dagelijks Bestuur van de Stadsdeelraad Slotermeer/Geuzenveld is voornemens om een rijkssubsidie van 576 duizend gulden toe te kennen aan Catalpa ten behoeve van de uitbreiding van kinderopvang. Deze landelijke organisatie voor kinderopvang uit Hengelo wil met deze middelen het voormalig schippersinternaat aan de Dolhaantjestraat 20 in Geuzenveld inrichten voor kinderdagopvang. Het beoogde gebouw is het middelste van drie blokken, waarvan een de bestemming heeft van huisvesting voor ontspoorde jongeren en de andere voor huisvesting van psychiatrische patiënten uit Santpoort. In de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie