Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beleidsplan 2002-2005 gemeente Eindhoven ter inzage

Datum nieuwsfeit: 13-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Beleidsplan 2002-2005 ter inzage

Het gemeentelijk Beleidsplan voor de komende vier jaren is klaar en ligt vanaf 13 september tot en met 27 september aanstaande voor iedereen ter inzage in de leeshoek van het informatiecentrum in het Stadskantoor. In die periode kunnen belanghebbenden schriftelijk bezwaren indienen tegen het plan.
Het Beleidsplan omvat in woorden en cijfers de gemeentelijke activiteiten voor de komende vier jaren. In het plan staan bovendien de financiën die de gemeente in deze periode beschikbaar heeft. Ook is erin vermeld op welke wijze de gemeente moet bezuinigen en welke nieuwe activiteiten worden begonnen.
Het informatiecentrum is op werkdagen open, op maandag van 09.00 tot 19.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Bezwaren moeten schriftelijk voor 28 september aanstaande aan de gemeenteraad kenbaar worden gemaakt. Het adres is: Gemeenteraad, postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.
Na de bezwaartermijn komt het Beleidsplan samen met de gemeentelijke ontwerpbegroting voor 2002 op 24 en 25 oktober 2001 in de gemeenteraad, die het plan en begroting vaststelt. Ook de bezwaarschriften en de eventueel daarvoor noodzakelijke veranderingen in het Beleidsplan worden dan besproken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie