Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Noordzee FM houdt drie minuten stilte voor Amerika

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NOORDZEE FM

Drie minuten stilte voor Amerika

Noordzee FM zal vrijdag 14 september om 12 uur drie minuten stilte in acht nemen voor de slachtoffers en nabestaanden van de slachtoffers van de aanslagen in New York en Washington. Vrijdag 14 september is wereldwijd uitgeroepen tot nationale rampdag. Naast de drie minuten stilte zullen in heel Nederland en in andere Europese Unie landen de vlaggen halfstok hangen. Noordzee FM zal ook morgen in aangepaste programmering te beluisteren zijn

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Jennifer Lopez, U2, Robbie Williams, Craig David, Ronan Keating, maar ook die van Volumia, BloF, en Acda & de Munnik. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl.

Naarden, 13 september 2001

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie