Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwsbulletin Zwitserland Toerisme

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Het doet ons genoegen u het laatste vakantienieuws Zwitserland voor de winter van 2001/2002 te sturen. Op uw verzoek kunnen wij u de documenten tevens als attachment toezenden.

Het betreft de volgende persberichten:


1. Per trein of vliegtuig naar de Zwitserse sneeuw
2. Praktische winterinformatiebrochure Zwitserland
3. Winternieuwtjes Zwitserland, seizoen 2001/02
Met vriendelijke groeten
Roland Verboven
Zwitserland Toerisme
Web Promotion Manager
T +31 (0)20 624 62 31
F +31 (0)20 625 59 85
Email: (roland.verboven@zwitserland.nl)
>> If mountains had a home, it would be Switzerland. << Visit our website www.MySwitzerland.com


1. Per trein of vliegtuig naar de Zwitserse sneeuw

Hoewel de auto nog altijd het meest gebruikte vervoermiddel is voor de reis naar de wintersport, zien steeds meer vakantiegangers het gemak van trein en/of vliegtuig. De verbindingen met Zwitserland zijn wat dat betreft uitstekend.

Trein
Behalve twee dagelijkse EuroCity-dagtreinen (met eindbestemmingen Chur in Graubünden en Interlaken in het Berner Oberland) en een dagelijkse nachttrein (minimaal tot Basel) is er de Alpen Expres die elke vrijdagnacht tussen 21 december 2001 en 15 maart 2002 naar het bij Nederlanders favoriete Wallis rijdt, met eveneens goede overstapmogelijkheden voor de Alpes vaudoises. NS Travel biedt ook SnowRail arrangementen aan, waarbij vervoer per trein en logies zijn inbegrepen. Zwitserse SnowRail-bestemmingen in combinatie met de Alpen Expres zijn Crans-Montana, Fiesch, Saas-Fee en Veysonnaz (vertrek vrijdag) en in combinatie met een internationale trein Kandersteg, Mürren, Wengen en Grindelwald (vertrek zaterdag). Flexibele terugreisdata met de internationale trein (minimaal 4 dagen) zijn mogelijk. Informatie en boeking van de Alpen Expres en SnowRail bij de ANVR/SGR reisbureaus of NS Travel, telefoon 030 ­ 297 72 91, www.nstravel.nl.

Vliegtuig
Dagelijkse lijndiensten tussen Nederland en Zwitserland worden uitgevoerd door Swissair, Crossair, Swisswings, KLM en Easyjet. Vanaf elke Zwitserse luchthaven zijn er uitstekende openbaar-vervoerverbindingen naar de Zwitserse vakantiebestemmingen.

Swissair vliegt van Amsterdam naar Zürich en (via Zürich) naar Genève. Het hele jaar door heeft Swissair de aanbieding Alpenlift, waarbij treinreis naar/van Schiphol, vliegretour Zürich en treinreis naar/van de Zwitserse bestemming zijn inbegrepen. Informatie en boeking: www.swissair.com, telefoon 020 ­ 679 50 00 en de reisbureaus.
Crossair vliegt van Amsterdam naar Basel en op zaterdagen in de winter vandaar door naar Sion in het Wallis. Informatie en boeking: www.crossair.ch.
Swisswings (voorheen KLMalps) vliegt van Amsterdam naar Bern. Informatie en boeking: www.swisswings.ch, KLM en de reisbureaus. KLM onderhoudt vanuit Amsterdam verbindingen met Zürich en Genève. Informatie en boeking: www.klm.nl, telefoon 020 ­ 4 747 747 en de reisbureaus.
Easyjet vliegt van Amsterdam naar Genève. Informatie en boeking: www.easyjet.com
11.09.01/ik-pr


2. Praktische winterinformatiebrochure Zwitserland

Sneeuwvakantie tussen de mooiste bergen van de wereld

"Sneeuw op zijn mooist" is de titel van de winterinformatiebrochure voor het seizoen 2001/02 van Zwitserland Toerisme. De titel verwijst niet alleen naar de witte winterpracht van Zwitserland, maar tevens naar het feit dat het jaar 2002 door de Verenigde Naties uitgeroepen is tot Jaar van de Bergen. De 16 pagina's tellende winterbrochure bevat vooral praktische informatie over sneeuwvakanties in Zwitserland, met een uitgebreide infrastructuurlijst, aparte informatie over gezinsvakanties en
-accommodaties, nuttige reistips en een overzichtskaart van de vakantieregio's. Verder tips en verwijsadressen op het gebied van veiligheid, skiles, skihuur en actuele informatie.

Brochure bestellen
De nieuwe winterbrochure kan worden aangevraagd bij het callcenter van Zwitserland Toerisme, gratis te bellen op 00 800 100 200 30. Wie liever de gegevens op internet raadpleegt of de brochure wil downloaden, gaat naar www.MySwitzerland.com, waar overigens vanaf begin december tot na pasen dagelijks geactualiseerde wintersportbulletins voor alpine skiërs, snowboarders, langlaufers en sleeërs te zien zijn.

11.09.01/ik-pr


3. Winternieuwtjes Zwitserland, seizoen 2001/02
ZWITSERLAND ALGEMEEN

Actie "Ski Free" voor internet-boekers
15 Zwitserse sneeuwbestemmingen bieden buiten het hoogseizoen een gratis skipas aan bij boeking van een ski-arrangement op MySwitzerland.com. Deze arrangementen zijn dus alleen online boekbaar. Een aantal van de deelnemende bestemmingen biedt ook 50% korting op de huur van ski's en boards. Meer informatie: MySwitzerland.com

Actuele sneeuwinformatie
Van begin december tot na pasen biedt Zwitserland Toerisme op zijn website MySwitzerland.com iedere dag geactualiseerde sneeuwsportberichten aan, met aparte bulletins voor alpine skiërs, snowboarders, langlaufers en sleeërs.

Freeride checkpoints: veiligheid staat voorop
De komende winter lanceren de Zwitserse bergbanen een uniek en landelijk systeem van freeride-checkpoints. Dit zijn informatiepunten in de wintersportplaatsen voor sporters die offpiste willen skiën of boarden, dus in gebieden die niet gecontroleerd worden door de bergbanen en waar de sporter zelf verantwoordelijk is voor zijn veiligheid. Door middel van borden wordt informatie en advies gegeven over juiste uitrusting, gedragsregels en eventueel lawinegevaar (bij lawinegevaar categorie 3: no go!). Omdat het praktisch onmogelijk is freeriders te controleren, willen de bergbanen met de freeride checkpoints preventief tegen mogelijke ongelukkken optreden.

Consumenteninformatie Zwitserland
Callcenter Zwitserland Toerisme: telefoon 00 800 100 200 30 (gratis intern. bellen), telefax 00 800 100 200 30 (gratis intern. faxen), e-mail: (info@zwitserland.nl), internet: MySwitzerland.com

Trade corner voor reisagenten op MySwitzerland.com Op de Nederlandstalige webpagina's van MySwitzerland.com is een speciale Trade corner opgezet, toegesneden op de behoeften en interesses van reisagenten en bedoeld om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De Trade corner is thematisch opgebouwd. Enerzijds krijgt de reisbureaumedewerker informatie over studiereizen en voordelige regelingen voor de reiswereld, kan hij zich aanmelden voor een speciale trade-nieuwsbrief en online vragen stellen aan Zwitserland Toerisme. Verder is er een overzicht van het (winter)aanbod van de Nederlandse reisorganisaties te vinden, worden praktische reis- en vervoerstips over toeristisch Zwitserland gegeven en is er een alfabetisch zoeksysteem.

NIEUWS UIT DE REGIO'S:

GRAUBüNDEN

Snowboard Openingsevent
Van 5-9 november 2001 vindt in Laax (skigebied Alpenarena) een groot snowboard openingsevent plaats voor beginners en gevorderden, met clinics, wedstrijden en feest.
Meer informatie: MySwitzerland.com

St. Moritz maakt zich op voor de WK Alpine Skiën 2003 In 2003 vinden in het wereldberoemde St. Moritz de Wereldkampioenschappen Alpine skiën plaats (overigens ook al tweemaal de locatie voor Olympische Winterspelen). Verken alvast de pisten waar straks de toppers naar beneden komen! De hele winter door barst St. Moritz van de originele evenementen, dus "never a dull moment".
Meer informatie: www.stmoritz.ch

Sneeuwschoenwandelparadijs Engadin
Het Engadin biedt steeds meer mogelijkheden voor sneeuwschoentochten, ondermeer in Maloja, Zuoz en Silvaplana (sneeuwschoenfestival en speciale tochtenkaart)

Verbetering infrastructuur
Uitbreiding sneuuwinstallaties en nieuwe afdaling Collinas van de Diavolezzabahn, 's werelds grootste pistebus "Snowliner" en nieuwe freestyle-zones in Savognin, diverse nieuwe liften in Samnaun (grensoverschrijdend gebied Samnaun-Ischgl), meer sneeuwinstallaties en nieuwe stoeltjeslift naar Marguns van de Oberengadiner Bergbahnen, Riders Palace Edition II in de regio Flims-Laax-Falera (nieuw logiesconcept), superpipe in Scuol, freeride-piste en Tambo Alp Park (Cross Park) in Splügen.

CENTRAAL ZWITSERLAND

Engelberg: NK Snowboarden en winterwandelen
Van 5-12 januari 2002 vinden in Engelberg de Nederlandse Kampioenschappen Snowboarden plaats, georganiseerd door Snowboard Holland (onderdeel Ned. Ski Vereniging; Zwitserland Toerisme is officieel sponsor van Snowboard Holland). Het is een snowboardevenement voor alle leeftijden en categorieën. Ook voor niet-snowboarders wordt er in deze periode veel georganiseerd. Partygangers kunnen meteen de nieuwe bar "Manic" testen.

(vervolg Centraal Zwitserland)

Voor niet-skiërs is er een nieuwe winterwandelweg tussen de bergstations Gerschnialp en Trübsee (informatie: www.titlis.ch). Meer informatie over Engelberg en het NK Snowboarden: www.engelberg.ch en MySwitzerland.com

Sunset Fun Races
Ultiem skiplezier op snowblades in Engelberg, Sörenberg, Melchsee-Frutt en Klewenalp tijdens de Sunset Fun Races. Het principe: massastart zo hoog mogelijk op de berg en finish zo laag mogelijk in het dal. Wie het eerst beneden is, wint. Deelnemen mag met ski's van max. 99,99 cm lengte, skistokken zijn taboe.

Sneeuwsafari
Voor sneeuwzappers: elke dag skiën in een ander skigebied van Centraal Zwitserland. Arrangement met vier overnachtingen en 4 dagkaarten, in te wisselen bij 9 skigebieden in de regio. Prijs vanaf CHF 290.-.

Rigi: winterwandelen en sleeën
Nieuwe mogelijkheden voor niet-skiërs op de nevelvrije Rigi boven het Vierwoudstedenmeer:

... winterwandelen: panoramaweg van Rigi Kulm naar Klösterli
... sleeën: gratis sleehuur bij aanschaf van speciale sleedagkaart
BERNER OBERLAND

Voordeel voor jarige wintersporters
Iedereen die deze winter jarig is en rond zijn/haar verjaardag een verblijf van tenminste 6 dagen/nachten boekt in een van de ruim geselecteerde 50 hotels in de Jungfrau Top Ski Region (Grindelwald, Wengen, Mürren en Interlaken in het Berner Oberland) en samen is met een volwassene die hetzelfde arrangement boekt, krijgt het arrangement (basis logies/ontbijt) gratis. De jarige krijgt eveneens een gratis skipas voor 6 dagen. Het aantal arrangementen is beperkt, dus snel boeken is het advies.

WALLIS

Heksenafdaling
In de week van 20-27 januari 2002 gaat iedereen verkleed de piste af in Naters-Blatten-Belalp (Aletsch-regio) tijdens de Hexenwoche, een groot volkssportevenement met een Hexenafdaling op

(vervolg Wallis)

ski's (1800 meter hoogteverschil!), een Hexen-Boardercross, een Hexen-Skicross voor carvers, de Hexen-Kids en gewoon veel fun. Lees meer over Eucalypta in de sneeuw op www.belalp.ch.

Gezinskorting skipassen
Veel Zwitserse sneeuwbestemmingen verlenen gezinsreducties op skipassen. Saas Fee en Zermatt in het Wallis hebben extra aantrekkelijke tarieven: in Saas-Fee is vanaf het tweede kind de skipas gratis en in Zermatt krijgen alle kinderen tot 9 jaar de skipas gratis.

Alles voor de kids
In het autovrije Bettmeralp (Aletschregio) wordt de sleehelling in het dorp tot een heus Fox Town kinderland uitgebreid, met een tipitent, iglo en allerlei speelfiguren en een aparte kindersleebaan. Tweemaal per week wordt verder een gratis spelmiddag georganiseerd. De kinderkorting (6 t/m 15 jaar) op de skipas Aletsch is verhoogd van 40 naar 50%. Meer informatie: www.bettmeralp.ch. Zermatt krijgt een Snowflakes Kids Club, inclusief crèche en trainingsgebied voor jonge boardertjes en ski-beginners. Meer informatie: www.matterhornbahnen.ch en www.stoked.ch

Snowboardernieuws Zermatt
Op de Theodulgletsjer bij Zermatt is het Gravity Park aangelegd, Europa's grootste sneeuwpark: 200 meter superpipe, halfpipe, kickers en rails, plus winterskatepark. Het funpark Blauherd is uitgebreid: boardercross, jumps, quarterpipe. Meer informatie: www.zermatt.ch/matterhornbahnen

Gezinsvakantie Veysonnaz met Vrij Uit/ANWB
In samenwerking met de ANWB heeft de reisorganisatie Vrij Uit komende winter een ski-arrangement voor gezinnen met jonge kinderen in het Walliser skidorp Veysonnaz in het skigebied Quatre Vallées, onder het motto "U skiet, de ANWB past op". De kleintjes kunnen overdag terecht in een ANWB-crèche met Nederlandse begeleidsters en voor de oudere kinderen is er begeleiding naar de kinderskischool door ANWB-medewerkers. Meer informatie: wintersportgids Vrij Uit

14.09.01/ik-pr

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...