Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Partijbestuur CDA stelt advies-kandidatenlijst vast

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Partijbestuur stelt advies-kandidatenlijst vast

Het CDA-Partijbestuur heeft op 14 september de advies-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 mei 2002 vastgesteld. "De lijst is evenwichtig samengesteld. Er is een goede balans tussen continuïteit en vernieuwing, tussen zittende kamerleden en nieuwe kandidaten. De man-vrouw-verhouding is goed, alle twaalf provincies zijn vertegenwoordigd en de culturele verscheidenheid van het CDA komt in deze lijst goed tot uiting. Een groot aantal sectoren uit de samenleving is vertegenwoordigd, van bedrijfsleven tot onderwijs. Kortom, de lijst is uitgebalanceerd," aldus CDA-voorzitter Marnix van Rij. De lijst wordt aangevoerd door Jaap de Hoop Scheffer die ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie