Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oranjefan presenteert huwelijksvlag op Keukenhof

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

JOHAN VLEMMIX OP SKEELERS NAAR KEUKENHOF!

Johan Vlemmix gaat op skeelers naar Keukenhof om gloednieuwe huwelijksvlag van Willem-Alexander en Máxima te presenteren en het vlaggebruik van de Nederlanders op te frissen.

Vrijdag 14 september zal Johan Vlemmix (de grootste oranjefan van Nederland), gewapend met de gloednieuwe huwelijksvlag van Willem-Alexander en Máxima rond 11.30 op Keukenhof arriveren. Op het park zal op de plek bij de Koningslinde de huwelijksvlag in ontvangst worden genomen en gehesen door iemand van Keukenhof. Deze Koningslinde is in het voorjaar zelf door het paar geplaatst op Keukenhof.

De vlag bevat een full-colour afbeelding van het paar met in de linkerbovenhoek de Nederlandse driekleur. De afmeting is 70 x 100 cm. Tijdens zijn tour zal Johan Vlemmix niet alleen de nieuwe vlag presenteren, maar hij gaat ook het vlaggebruik demonstreren. Zo zal iedereen precies weten, hoe er gevlagd moet worden als de magische datum van het prinselijk huwelijk aanbreekt.

Keukenhof, 10 september 2001

Voor meer informatie:
Bloemententoonstelling Keukenhof
Afdeling marketing & public-relations, Annemarie M.M. Gerards-Adriaansens Tel. 0252-465505, fax: 0252-465565, www.keukenhof.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie