Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telefoonnummer 0909-Feyenoord in gebruik genomen

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Feyenoord
Zoek soortgelijke berichten
Feyenoord


14-09-2001 | 14:33
0909-FEYENOORD
Vandaag is het telefoonnummer 0909-FEYENOORD (0909-3393666) officieel in gebruik genomen. Via deze telefonische dienst kunnen de supporters informatie over Feyenoord beluisteren. Wie 0909-FEYENOORD belt, kan via een menu kiezen uit een reeks opties. Zo is het laatste Feyenoordnieuws te beluisteren en kan op wedstrijddagen naar het live audioverslag geluisterd worden.

Ook kunnen er berichten achter gelaten worden voor Feyenoorder en zullen binnenkort de spelers ook actief meewerken en dagelijks een bericht achter laten.

Bellers kunnen via 0909-FEYENOORD meedoen aan een prijsvraag. De eerste vraag is:
Wat is het oprichtingsjaar van Sparta Praag ?

Onder de goede inzenders worden 10 gesigneerde Feyenoord UEFA Champions League uitshirts verloot. In deze shirts speelt Feyenoord haar uitwedstrijden in de UEFA Champions League. Het antwoord op bovenstaande vraag is terug te vinden op www.feyenoord.nl. Deze actie loopt tot 30 september.

Het tarief van de 0909-Feyenoord lijn is 35 Eurocent per minuut (77 cent).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie