Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetbedrijf Virtual Affairs trekt nieuw kapitaal aan

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Internetbedrijf Virtual Affairs trekt nieuw kapitaal aan

Amsterdam, 14 september 2001 Virtual Affairs BV te Amsterdam, specialist op het gebied van het ontwerpen en realiseren van innovatieve internetapplicaties en websites, heeft nieuw kapitaal aangetrokken. Het geld wordt gebruikt voor verdere professionalisering van de organisatie en versterking van de positie op de Nederlandse markt. De kapitaalinjectie is afkomstig van XIBBIX, onderdeel van de investeringsmaatschappij Indivers BV.

Andere aandeelhouders van Virtual Affairs naast XIBBIX zijn Ton Risseeuw en de oprichters Rens Alban en Joep Romijn. XIBBIX verkrijgt met deze transactie een belang van 20% in Virtual Affairs.

Naast het uitbouwen van haar bestaande expertise op het gebied van User Experience, eCommerce, Internet Publishing en Web Operations, heeft Virtual Affairs het afgelopen jaar geïnvesteerd in het opzetten van haar Application Management dienstverlening. Als Microsoft Certified Partner kondigde Virtual Affairs reeds eerder de eerste Europese implementatie aan van Microsoft Content Management Server 2001.

Virtual Affairs (www.virtual-affairs.com) werkt samen met klanten als Kijkshop, TNT, Dutchtone, Bouwfonds, Direktbank en PTT Post aan innovatieve internetprojecten. Het bedrijf ontwerpt en realiseert webapplicaties die bedrijven in staat stellen hun dienstverlening te verbeteren en omzetgroei dan wel kostenbesparingen te realiseren. Daarnaast biedt Virtual Affairs diensten aan gericht op onderhoud en succesvolle exploitatie van interactieve webapplicaties. Met ruim 70 professionals en vestigingen in Amsterdam en de Bulgaarse hoofdstad Sofia behoort Virtual Affairs tot de belangrijkste e-business bedrijven in Nederland. De onderneming werd in 1997 opgericht en verwacht over 2001 een totale omzet van 13 miljoen gulden.

De nieuwe aandeelhouder XIBBIX (www.xibbix.com) richt zich op het verstrekken van kapitaal en ondersteuning aan internetsoftwarebedrijven. De onderneming wil zich profileren als een strategische partner van de bedrijven waarin wordt deelgenomen en biedt daartoe, naast kapitaal, ook toegang tot haar deskundigheid en netwerken aan.

Noot aan de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Virtual Affairs
Puk de Jong (directie-assistente)
Tel.: 020-3420042
Website: www.virtual-affairs.com

Indivers / XIBBIX
Ted Twaalfhoven
Tel.: 035-6420709
Website: www.indivers.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie