Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Essent sponsor Marathonschaatsen

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNSB

Essent sponsor Marathonschaatsen

Hoogland, 14 september 2001

Essent zal komend jaar als sponsor van het marathonschaatsen op kunstijs (Essent Cup, Essent Nederlands kampioenschap) en het ONK (Essent Open Nederlands Kampioenschap) in Zweden optreden. Dat zijn beide partijen, de KNSB en Essent, de afgelopen week overeengekomen.

Essent is in de schaatswereld geen onbekende. Het multi-utility bedrijf, met als thuismarkt het zuidelijk en het noordoosterljk deel van Nederland (actief in de sectoren energie, kabel & telecommunicatie en milieu & afvalverwerking) is sinds het seizoen 1998-1999 sponsor van de ISU World Cup, het eerste jaar onder de naam Edon, en na de fusie met PNEM-mega, onder de naam Essent. Daarnaast is Essent ook evenementsponsor van de drie grote langebaanschaatskampioenschappen in Nederland, het Essent NK afstanden, het Essent NK allround en het Essent NK sprint.

Essent is marktleider in de energiemarkt met ca. 2,3 miljoen huishoudens en begeeft zich ook op de Duitse markt. Het is het tweede kabeltelevisiebedrijf van ons land en heeft een aandel van 23% in de afvalmarkt. In Nederland werken er meer dan 10.000 mensen bij Essent.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KNSB-voorzitter Wim Schenk (033-4892000) en/of met de contactpersoon namens Essent Valentijn van Duijvendijk van Trefpunt (035-6244053)

Einde persbericht

copyright KNSB

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie