Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vechtersbazen opgepakt in Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-09-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.20 uur
Daders vechtpartij opgepakt

AMERSFOORT Donderdagavond omstreeks kwart voor negen vond in een horecagelegenheid aan de Utrechtsestraat een vechtpartij plaats. Op het moment dat de vier verdachten wegrenden werden passerende politiemensen door getuigen gealarmeerd. Vier verdachten in de leeftijd varierend van 20 tot 25 jaar, nationaliteit onbekend, werden in de directe omgeving op verschillende locaties door de politie aangehouden.
Zij werden voor nader verhoor ingesloten.

Dronken bromfietser aangehouden

AMERSFOORT Vrijdagmorgen omstreeks vier uur werd op de Vondellaan een 20-jarige bromfietser aangehouden. De man reed op de weg in plaats van op het fietspad. Op de Vondellaan moeten (brom)fietsers gebruik maken van het fietspad.
Omdat de agenten alcohol roken werd bij de man een blaastest afgenomen. Hij bleek 0.65 promille alcohol in zijn lichaam te hebben. Met twee processen-verbaal werd de man heengezonden.

Aanrijding letsel

AMERSFOORT Donderdagochtend omstreeks half negen vond op de Amerikaring een aanrijding plaats.
Een 34-jarige automobiliste uit Amersfoort reed over De Helling. Zij kwam uit de richting Dopheide. Op de kruising gaf zij geen voorrang aan een van rechts komende automobilist uit Amersfoort (leeftijd onbekend).
De vrouw uit Amersfoort werd met nekletsel opgenomen in het ziekenhuis de Lichtenberg in Amersfoort.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie