Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 14-09-2001
Mediaberichten 14 september (11.15 uur)

VENLO - 12 drugsarrestaties

VENLO - De politie heeft in de afgelopen week - van vrijdag 7 september tot en met donderdag 13 september - in totaal 12 personen aangehouden op verdenking van het overtreden van de Opiumwet. Bij de acties in het kader van Hektor, de integrale projectmatige aanpak van drugshandel en -overlast in Venlo, zijn ruim 650 gram marihuana, ruim 2000 gram hashish, 7 gram cocaine en 7.000 gulden aangetroffen en in beslag genomen. Tijdens de controles zijn twee personen aangehouden vanwege het overtreden van een eerder opgelegde verblijfsontzegging. Verder is een woning aan de Ginkelstraat op last van de burgemeester gesloten in verband met illegale handel in XTC.

ROERMOND Winkeldief aangehouden

ROERMOND De politie heeft donderdagmiddag een 37-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden op verdenking van winkeldiefstal in een winkel aan de Steenweg. De man had geprobeerd kleding ter waarde van fl. 240,- mee te nemen zonder te betalen. De man werd voor verder verhoor meegenomen naar het politiebureau. De man bleek vaker winkeldiefstallen te hebben gepleegd en werd in verzekering gesteld.

REUVER Hennepkwekerij opgerold

REUVER De politie heeft dinsdagmiddag in een woning aan de Chamottestraat 388 hennepplanten ontdekt. De politie kwam ter plaatse vanwege een melding dat er iemand zou worden mishandeld. Bij controle bleek in de onafgesloten woning niemand aanwezig. Na overleg met justitie werd de woning betreden en werden de hennepplanten ontdekt. De planten werden samen met de 32 assimilatielampen in beslag genomen. Ook bleek de stroom te worden afgetapt. Tegen de 25-jarige bewoonster zal proces verbaal worden opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie