Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unilever geeft $2 miljoen voor kinderen slachtoffers ramp VS

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Unilever
Zoek soortgelijke berichten
Unilever NV

Unilever doneert $2 miljoen voor kinderen van slachtoffers 14 september 2001

Unilever heeft vandaag bekend gemaakt hoe zij wil bijdragen aan de noodhulpverlening in New York City en Washington DC, en de slachtoffers van de tragische gebeurtenissen van deze week wil steunen.

Charles B. Strauss, president en CEO van Unilever United States en Huishoudelijke en Persoonlijke verzorging aldaar, zei hierover: "Het is voor ons Amerikanen onmogelijk deze gruweldaad te begrijpen of er een zinnig woord over te zeggen. Daarom concentreren we ons, net als veel andere bedrijven, op het steunen van de getroffen gezinnen en de hulpverleners. Naast financiële middelen, stellen we voedingsmiddelen en persoonlijke verzorgings-producten beschikbaar, waar nu een dringende behoefte aan bestaat."

Neil Beckerman, president en CEO van Unilever Bestfoods Noord-Amerika, voegde hieraan toe: "Naast donaties van geld en producten is het hartverwarmend om te zien hoe onze werknemers in de regio New York en in de rest van het land tijd vrij hebben gemaakt om steun te verlenen. We hebben hen duidelijk gemaakt dat ze hun reguliere werkzaamheden tijdelijk kunnen neerleggen om hun families en hun directe omgeving te helpen tijdens deze zeer zware periode."

Unilever zegde een donatie toe van $2 miljoen aan organisaties die verantwoordelijk zijn voor hulpverlening aan kinderen van slachtoffers van de ramp. De Unilever United States Foundation zal het totaal aan donaties van werknemers verdubbelen. Unilever heeft reeds producten en diensten gedoneerd aan de noodhulpverlening, waaronder voedsel en dranken, anti-bacteriële zeep, tandpasta en tandenborstels en bedrijfswagens.

Press Office Unilever New York

Tel: +1 212 906 4240
Fax: +1 212 906 4666
Email: corporate.relations-(newyork@unilever.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie