Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tineke Verburg weigert Gouden Beeld te presenteren

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
redactie tvbabes.nl
14 september 2001

Bij overname van dit bericht gaarne bronvermelding: tvbabes.nl

PERSBERICHT: Tineke Verburg weigert Gouden Beeld te presenteren

Opnieuw gerommel bij de TROS. Tineke Verburg weigert om de uitreiking van Het Gouden Beeld 2001 te presenteren.

Caroline Tensen is nu opgeroepen als vervangster van Tineke. Oorspronkelijk was Tineke geboekt, dit staat ook in de programmabladen. Maar Tineke heeft geen zin meer en blijft mokkend thuis zitten.

Niets aan de hand, volgens de TROS. Een woordvoerster: "De presentatie is al vaker gewijzigd, eerst zou zelfs Nance gaan presenteren". Dat zal best.

tvbabes.nl belde met de stichting Nederlandse Academy Awards. "Tineke heeft afgezegd, ze had geen zin meer". Toen Tineke afhaakte, kapte co-presentator Harm Edens er ook mee. Snel werden Caroline Tensen en Paul Haenen (als Margreet Dolman) opgetrommeld als back-up presentatoren.

Het is geen verrassing dat Tineke niet wil presenteren. Vorige week meldde tvbabes.nl als eerste het gerucht dat de boomlange tvbabe op het punt staat te vertrekken bij de TROS. Tineke zou alleen nog een aantal afleveringen Triviant gaan opnemen, en die blijven rustig een jaartje op de plank liggen. Tineke was genoemd voor Studio 2 en een ander programma, maar dat gaat ook al niet door.

De opnames van de Nederlandse Academy Awards vinden plaats op donderdag 20 september 2001. De TV uitzending staat gepland voor vrijdag 21 september, bij de TROS.


-----
voor meer informatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie