Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade Maastricht

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 14-09-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 12.30 u) Vrijdag, 14 september 2001

District Kerkrade

Kerkrade; bekeurd
De politie heeft een 61-jarige automobilist uit Kerkrade bekeurd met een boete van fl. 410,-. Bij controle afgelopen donderdagavond op de Vinkerstraat in Kerkrade bleek dat de Kerkradenaar onder invloed achter het stuur van zijn auto zat. Ademanalyse wees uit dat hij ruim 0,6 promille alcohol in zijn bloed had.

Landgraaf; hardleers
Bij controle afgelopen donderdagmorgen op de Hereweg in Landgraaf van een 26-jarige automobilist uit Landgraaf, bleek dat man geen rijbewijs heeft. Daarnaast bleek de auto waarin de verdachte reed niet te zijn verzekerd. De politie heeft de auto inbeslaggenomen. De verdachte is bij de politie bekend voor eerder soortgelijk gepleegde delicten waarbij de politie al zon drie keer eerder diens auto heeft inbeslaggenomen (iedere keer andere autos). De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie