Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Sittard

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Sittard 14-09-2001 Politiebericht district Sittard (JvK/14.45 uur) Sittard, insluiper aangehouden

Met de aanhouding van een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats denkt de politie van Geleen een reeks insluipingen te hebben opgelost.
De man werd op woensdagavond 12 september aangehouden aan de hand van getuigenverklaringen. Hij bleek precies te voldoen aan het signalement van een op heterdaad betrapte insluiper die op dinsdagmorgen 11 september trachtte in te breken in een vrijstaande woning aan de Halewijnstraat in Geleen. Toen kon de man nog ontkomen. Op woensdagmiddag sloop de man met succes een woning aan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie