Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maasland

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 14-09-2001
Politiebericht district Maasland

MISHANDELING OSS

Een 28 jarige man uit Oss is op 14 september 2001 aangehouden ivm mishandeling van een 24 jarige man uit Oss in een horecagelegenheid aan de Kerkstraat in Oss. Omstreeks 02.45 uur kreeg de 28 jarige Ossenaar een klap van het slachtoffer. Hierop pakte de man een mesje en stak op het latere slachtoffer in. Deze is aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis en vervolgens eveneens aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar de aanleiding van deze mishandeling.

SNELHEIDSCONTROLE OSS

Tijdens snelheidscontrole op de Vivaldistraat, thv VOP schoolkinderen, tussen 08.00 en 08.45 uur zijn 22 bestuurders bekeurd. Max. 50 km. Hoogst gemeten snelheid 79 km.

SNELHEIDSCONTROLE OSS

Tijdens snelheidscontrole op de Gewandeweg te Oss zijn 35 bestuurders bekeurd. Max. 50 km. Hoogst gemeten snelheid 72 km.

INBRAAK AUTO OSS

Bij een inbraak in een auto aan de Ruusbroeckgaarde te Oss in de nacht van 13 op 14 september 2001 is de autoradiocdspeler weggenomen. Het portierslot was geforceerd.

INBRAAK AUTO OSS

Bij een inbraak in twee auto `s aan de Staringstraat te Oss in de nacht van 13 op 14 september 2001 is een autoradiocdspeler weggenomen. De portiersloten waren geforceerd.

SNELHEIDSCONTROLE OSS

Tijdens snelheidscontrole op de Looveltlaan te Oss zijn 18 bestuurders bekeurd. Max. 50 km. Hoogst gemeten snelheid onbekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie