Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onttrekken acht parkeerplaatsen aan openbaarheid Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Onttrekken acht parkeerplaatsen
aan de openbaarheid

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven ingevolge het bepaalde in artikel 11, lid 2 Wegenwet juncto artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht kennis van het feit dat in het infocentrum van de gemeente met ingang van 14 september 2001 gedurende 4 weken tijdens kantooruren, voor een ieder ter inzage ligt de aanvraag van de openbare scholengemeenschap Walburgcollege gevestigd aan het Norderstedtplein 6 te Zwijndrecht, tot onttrekking aan de openbaarheid van acht parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein van de scholengemeenschap.

De gemeenteraad is voornemens om, met toepassing van artikel 9 Wegenwet, bedoelde parkeerplaatsen aan de openbaarheid te onttrekken.

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze omtrent de voorgenomen onttrekking aan de openbaarheid kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan: Burgemeester en wethouders, behandelend ambtenaar dhr. H. Hilgers, Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met

dhr. H. Hilgers,
Sector Gemeentewerken
afdeling Ingenieursbureau & Infrabeheer
telefoonnummer 078-6206666

bezoekadres:
Burgemeester de Bruïnelaan 45
3331 AC Zwijndrecht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie