Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KWIN Glastuinbouw 2001-2002 berekend op komst Euro

Datum nieuwsfeit: 14-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wageningen Universiteit

Persbericht

14 september 2001, nr. 007

KWIN Glastuinbouw 2001-2002 IN EUROS

De nieuwe uitgave Kwantitatieve Informatie voor de Glastuinbouw (KWIN 2001-2002) uitgekomen. In deze nieuwe, geactualiseerde uitgave van Praktijkonderzoek Plant & Omgeving zijn alle bedragen in Euros weergegeven.

Voor veel organisaties in en rond de glastuinbouw is de KWIN het naslagwerk over de sector. Het boek bevat informatie over de technische, administratieve, markt- en bedrijfskundige aspecten van de glastuinbouw. Een belangrijk onderdeel zijn de gegevens voor het maken van begrotingen en bedrijfseconomische berekeningen.

In de nieuwe KWIN is de bedrijfseconomische informatie voor de belangrijkste teelten in de glastuinbouw geactualiseerd. Ook is een belangrijk deel van de algemene informatie herzien. Daarin is bijvoorbeeld informatie over het nieuwe belastingsstelsel opgenomen. Een belangrijke aanpassing in de nieuwe uitgave is de vermelding in Euros van alle prijzen, kosten en opbrengsten.

De publicatie Kwantitatieve Informatie voor de Glastuinbouw [KWIN 2001-2002] kost 95 Euro, of 210 gulden, per exemplaar en is te bestellen door overmaking van het bedrag op rekeningnummer 3670.17.369 t.n.v. Praktijkonderzoek Plant & Omgeving - Publicatie Verkoop te Lelystad. Vermeld op uw opdracht bestelcode PPO 510, het aantal gewenste exemplaren en uw volledig adres.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie