Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Olympische Turnkampioenen in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 15-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

nieuws | persberichten

Persbericht: 16 juli 2001

Olympische Turnkampioenen in Eindhoven

Op 15 september 2001 zal in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven, gelegen in het sport- en recreatiegebied Genneper Parken, een interland geturnd worden tegen Olympisch Kampioen Roemenië. Het evenement is een topevenement op de internationale turnkalender.

Het Nederlands team bewaart goede herinneringen aan de wedstrijden tegen Roemenië. In het verleden konden de ontmoetingen nooit in winst worden omgezet, maar de Nederlandse turnsters zijn altijd zeer gemotiveerd voor het treffen met het team van de beroemde coach Octavian Belu. Ook in 1999, in Zuidwolde, steeg het Nederlandse team in de wedstrijd tegen Roemenië boven zichzelf uit en werd tijdens deze wedstrijd de toon voor het WK in China gezet.

Voor het Nederlandse team staat er in Eindhoven veel op het spel. Na de vele individuele toernooien, die in het voorjaar plaatsvonden, staat nu het teamresultaat voorop.
De zeven Nederlandse turnsters die in aanmerking komen voor deelname zijn: Renske Endel, Verona van de Leur, Monique Nuijten, Rikst Valentijn, Kimberly Viola, Gabriëlla Wammes en Fieke Willems.

Hoe de Roemeense formatie eruit zal zien is op dit moment nog niet helemaal bekend, maar verwacht wordt dat het team niet veel zal afwijken van de formatie die op 16 en 17 juni in Liverpool de interland tegen Engeland turnde: Andreea Raducan, Loredana Boboc, Sabina Cojocar, Silvia Stroesco, Carmen Ionescu, Andreea Ulmeanu en Monica Sabou. Andreea Raducan is het boegbeeld van de Roemeense ploeg. Onder haar leiding zal de Roemeense ploeg trachten een weg in te slaan naar nieuwe internationale successen.

Toegangskaarten kosten in de voorverkoop (tot 19 augustus) f 12,50 per kaart. Na deze datum kosten de kaarten f 15,00. In de voorverkoop kunt u in het bezit komen van toegangskaarten door het totaalbedrag (het aantal kaarten x f. 12,50) over te maken op rekening 11775, ten name van de KNGU te Beekbergen, onder vermelding van: TURNINTERLAND NEDERLAND - ROEMENIË De kaarten worden dan na ontvangst van uw betaling opgestuurd. Let op: Het bedrag dient voor 19 augustus binnen te zijn. Denk hierbij aan de periode van overschrijving! Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij de kassa van het Indoor- Sportcentrum in Eindhoven, Theo Koomenlaan 1, telefoon: 040 - 238 1400. Hier zijn ook na de voorverkoop nog kaarten verkrijgbaar voor f 15,00 per stuk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie