Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sportmarkt Delfzijl wordt Spetterend Sport Spektakel

Datum nieuwsfeit: 15-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

Keywords: sportmarkt, Delfzijl, spetterend, sport, spektakel

INFORMATIE

01-05-2001

Sportmarkt Delfzijl: Een Spetterend Sport Spektakel

Op 15 september presenteren sportscholen, sportzaken en de sportverenigingen in de gemeente Delfzijl zich tijdens een sportmarkt. Deze markt vindt plaats in drie sporthallen: De Vennen in Woldendorp en De Ringen en Olympiahal in Delfzijl. De sportscholen, -zaken en
-verenigingen staan hier elk met een eigen kraam, waarin ze de bezoekers informatie geven over sporten in Delfzijl. De bezoekers kunnen ook lessen, wedstrijden of trainingen bijwonen. De gemeente Delfzijl stelt de drie sporthallen gratis ter beschikking.

De werkgroep die de organisatie van de sportmarkt op zich neemt, is samengesteld uit gemeenteambtenaren en leden van de sportverenigingen, sportscholen en sportzaken. Coördinator van de sportmarkt is de heer R. Mensinga. De werkgroep gebruikt in haar publiciteit rond de sportmarkt de slogan `Sportmarkt Delfzijl: een Spetterend Sport Spektakel'.

Sportverenigingen die meer informatie willen over de sportmarkt kunnen contact opnemen met de sectie sport van de gemeente Delfzijl, telefoonnummer: 0596-635279 of 0596-635280.

__

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt mw. R.J. Velthuis, telefoon 0596-635279.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie