Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kermis op het van Bergenplein in Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 15-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Kermis op het van Bergenplein

Van zaterdag 15 september tot en met dinsdag 18 september staan er veertien kermisattracties opgesteld op het Van Bergenplein en de kop van de Geerkade. Zwaaien en zwieren op de Leur. En natuurlijk zijn er ook de diverse kermisversnaperingen te koop. Evenals vorig jaar vindt er een kermisloterij plaats in Etten-Leur-Noord. Bij de attracties en bij de ondernemers op het Van Bergenplein, worden de loten gratis verstrekt. De trekking vindt plaats op dinsdag 18 september om ongeveer 20.30 uur. De loten dienen op dinsdag te worden ingeleverd in een speciaal verzegelde bus op het kermisterrein nabij de Autoscooter. Om voor de prijs in aanmerking te komen, moet men wel aanwezig zijn bij de trekking. De attracties zijn open op de volgende dagen en tijden:
* Zaterdag van 14.00 - 24.00 uur.

* Zondag van 13.00 - 24.00 uur.

* Maandag en dinsdag van 15.00 - 24.00 uur.
Het volgende vermaak is opgesteld op het kermisterrein: Lunapark, Nougat-suikerkraam, Holly crane, Autoscooter, Draaimolen, Minicars, Lijntrek, American Wipp, Paling-vis-zuurwagen, Popcorn-suikerspin, Schietsalon, Gebakkraam, Pusher palace, Open Golfbaan.

De weekmarkt in Etten-Leur-Noord vindt gewoon plaats op vrijdag 14 september. De kramen worden op een andere plek nabij het kermisterrein opgesteld.
De verkeersmaatregelen die genomen zijn om alles in goede banen te leiden, zijn afgedrukt in de gemeenterubriek in De Etten-Leurse Bode van zondag 19 augustus jongstleden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie