Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursusmarkt Week van het leren bij Stadsbibliotheek Haarlem

Datum nieuwsfeit: 15-09-2001
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Cursusmarkt op 15 september bij Stadsbibliotheek Haarlem

Op zaterdag 15 september vindt op het buitenplein (Gasthuisstraat 32) van de Centrale Bibliotheek een cursusmarkt plaats. De activiteit valt binnen de landelijke actie `Week van het leren'.

Tientallen organisaties uit Haarlem en omgeving presenteren zich tijdens deze markt. Instellingen vanuit het voortgezet -, hoger- en beroepsonderwijs vallen daar buiten.

Een greep uit de verschillende cursussen: een taal leren (zoals Frans of Arabisch), leren computeren, een muziekinstrument bespelen, omgaan met meditatietechnieken, schilderen, kaarten maken, leren (volks)dansen en nog veel meer. De organisaties richten zich daarbij op uiteenlopende leeftijdsgroepen: ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie