Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen

Datum nieuwsfeit: 16-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Diverse 16-09-2001
Politiebericht Groningen
Zondag 16 september 2001

Dagelijkse berichten

Ter Apel: aanhangwagen gestolen
Op het terrein bij een renovatiewoning aan de Koningsstraat in Ter Apel is in de nacht van vrijdag op zaterdag een éénassige aanhangwagen gestolen. De aanhanger was met een ketting vastgemaakt aan het huis. Ook de ketting werd door de dieven meegenomen. De politie onderzoekt de diefstal.

Veendam: bejaarde man valt
Een 86-jarige man uit Veendam liep zaterdagmiddag een hoofdwond op nadat hij in de Ubbo Wilkensstraat in zijn woonplaats door onbekende oorzaak kwam te vallen. De man is overgebracht naar een ziekenhuis.

Zuidhorn: inbraak in nieuwbouwwoning
Onbekenden hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in een nieuwbouwwoning aan de Kraak in Zuidhorn. Ze kwamen binnen door een deur te vernielen. Uit de woning werden een doucheslag, een dop van een kraan en een spiegel gestolen. Daarnaast lieten de inbrekers de stortbak van een WC op de eerste verdieping overlopen en draaiden ze kraan van een verwarmingsketel open. Daardoor kwam de gehele woning, die de komende week zou worden opgeleverd, onder water te staan. De politie stelt een onderzoek in.

Tolbert: inbraak bij groenteboer
Vrijdagnacht hebben inbrekers een geldbedrag van enkele honderden guldens gestolen bij een inbraak in een groentewinkel aan De Holm in Tolbert. Nadat ze door het verbreken van een deur waren binnengekomen werd het geld weggenomen uit een kassa en een snoepautomaat. De politie onderzoekt de inbraak.

Zuidhorn/Grijpskerk: snelheidscontroles
De politie heeft zaterdag snelheidscontroles gehouden op de Provinciale weg N980 in Zuidhorn en op de Stationsstraat in Grijpskerk. In Zuidhorn werd van 152 voertuigen de snelheid gemeten. 28 Bestuurders reden sneller dan de toegestane maximumsnelheid van 60 km per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km per uur. In Grijpskerk werden geen snelheidsovertredingen geconstateerd.

Groningen: man aangehouden
In een warenhuis in de Herestraat in Groningen heeft de politie zaterdagmorgen een 29-jarige man uit Groningen aangehouden wegens huisvredebreuk. Omdat hij was betrapt bij het plegen van diefstal is de man de toegang tot de winkel vorig jaar oktober voor de duur van een jaar ontzegd. Toen hij toch in de winkel werd aangetroffen waarschuwden personeelsleden de politie. De man werd meegenomen naar het bureau en na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

Meer berichten volgen

Inlichtingen: afdeling Communicatie, 0900-8844 (30 ct/min)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie