Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandse versie TypingMaster 2002 typecursus verschenen

Datum nieuwsfeit: 16-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Rotterdam, Nederland -

De nieuwe versie van de TypingMaster typecursus is uitgebracht: TypingMaster 2002 NL. TypingMaster 2002 is een Nederlandse typecursus die zich aanpast aan de individuele behoeften van de cursisten.
TypingMaster 2002 traint haar gebruikers in het blind typen met 10 vingers, zodanig dat zij snel foutloze teksten kunnen produceren met behulp van de computer.

TypingMaster 2002 bevat 3 vooruitstrevende Nederlandse lessen, zowel voor Qwerty (Nederland) als voor Azerty (België) toetsenborden. Hiernaast bevat de typecursus een gratis cursus "numeriek toetsenbord". Gebruikers kunnen eenvoudig hun vorderingen analyseren aan de hand van uitgebreide grafieken die ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie